• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Clasamentul testelor MotoGP de la Sepang s-a modificat radical în cea de-a doua zi.

După ce Yamaha a dominat luni, cu Jorge Lorenzo și cu Valentino Rossi, la 24 de ore distanță, constructorul Ducati și-a plasat doi piloți în top 3. Cel mai bun rezultat a fost obținut de italianul Danilo Petrucci, pe un prototip al echipei private Pramac Racing. În urma sa, la șase sutimi de secundă, a încheiat campionul mondial Jorge Lorenzo.

Podiumul a fost completat de către Hector Barbera, cu o motocicletă Ducati veche de doi ani. Valentino Rossi, învingător de 7 ori pe traseul malaezian, a fost cronometrat doar cu al 6-lea rezultat.

”Avem foarte multe lucruri de făcut. Sunt mulţumit pentru că electronica funcţionează deja foarte bine. Nu suntem la nivelul de anul trecut, însă putem pilota destul de bine.

Guma faţă Michelin, în special, s-a îmbunătăţit, iar încrederea în noua versiune este comparabilă cu cea de anul trecut. Astea sunt cele două elemente importante”, a spus Valentino Rossi.

Francezul Loris Baz a pierdut controlul motocicletei la o viteză de 290 de kilometri pe oră, însă a scăpat doar cu o simplă sperietură. Casey Stoner, revenit într-o sesiune oficială MotoGP după trei ani de absență, a fost al 9-lea.

Imagini și interviuri EXCLUSIVE de la testele malaeziene vor putea fi urmărite miercuri, 3 februarie, la Digi Sport 1, de la ora 16:30, in emisiunea Grila de Start.