• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

ÎN DIRECT la Digi Sport, CSM Digi Oradea a învins-o pe CSA Steaua Bucureşti cu scorul de 11-10 (1-1, 1-2, 3-2, 2-2; 4-3), după aruncările de departajare, în cel de-al patrulea meci al finalei Superligii Naţionale de polo şi a restabilit egalitatea la general, 2-2.

CSM Digi Oradea prelungeşte suspansul în seria cu Steaua din finala Superligii Naţionale de polo. Campioana en-titre a fost condusă tot meciul pe tabelă, dar a câştigat graţie loviturilor de departajare. Primul sfert a fost echilibrat, cele două echipe reuşind să înscrie câte un gol.

Călin şi Filipovic au adus-o în avantaj pe Steaua, dar Markovic a redus din diferenţă până la pauza mare, 3-2. Fără titlu cucerit din 2006, roş-albaştrii au început montaţi partea a doua a meciului şi s-au distanţat din nou la două goluri. Bihorenii au ţinut însă aproape şi au restabilit egalitatea.

Echilibrul s-a menţinut până la finalul timpului regulamentar (7-7), astfel că s-a trecut la penalty-uri pentru stabilirea câştigătoarei. Stoenescu a aparat aruncarea lui Markovic, iar steliştii începeau viseze la trofeu. Diaconu şi Teohari au ratat însă, iar CSM Digi Oradea a câştigat cu 11-10.

"Am avut mai mult noroc la penalty-uri, dar am făcut multe greșeli în aparare, ceea ce nu e normai pentru noi" a declarat Gojko Pijetlovic, de la CSM Oradea. "Această dispută a fost foarte intensă din toate punctele de vedere, și tactic și fizic. Ultimul meci trebuie să decidă camopioana" a adăugat Vojslav Cupic la finalul partidei.

"Sunt mândru de băieții mei, au făcut un meci mare, din păcate cineva trebuia să piardă. Norocul nu a fost de partea noastră" a declarat Andrei Iosep, antrenorul Stelei.

Meciul decisiv al finalei se va desfăşura vineri 27 mai, în bazinul din Complexul Sportiv Ghencea. Partida va fi transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport 3.