• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

CSM Digi Oradea și-a început aventura europeană. Poloiștii vicecampioanei României au luat startul în primul tur preliminar din Liga Campionilor.

Organizatoare a meciurilor din grupa A, echipa antrenată de Kalman Kadar a câștigat clar duelul cu Utrecht. Revenit la CSM Digi, după două sezoane la Steaua, Nicolae Diaconu a deschis scorul împotriva olandezilor.

Primul sfert le-a revenit gazdelor din bazinul olimpic „Ioan Alexandrescu", cu 4-0, iar la pauza mare orădenii conduceau cu 8-1. CSM Digi a redus ritmul în a doua jumătate a meciului și doar Maximilian Costa a mai punctat. Tânărul de 20 de ani, transferat de la Spandau Berlin, a înscris de trei ori și a stabilit rezultatul final, 11-5 pentru români.

În celălalt meci din grupă, Mornar Split nu i-a dat nicio șansă lui Galatarasay și s-a impus cu 13-8. Pentru turci, urmează confruntarea cu CSM Digi Oradea, transmisă sâmbătă, de la ora 19:00, în direct la Digi Sport 4. Primele două echipe din grupă se vor califica în faza următoare a competiției.