• Liga 1, etapa a 8-a din play-off: Dinamo - FCSB e luni, de la ora 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1
  • Handbal feminin, Champions League Final Four: CSM Bucureşti - HC Vardar e sâmbătă, de la ora 18:30, în direct pe Digi Sport 1

CSM Digi Oradea și-a început aventura europeană. Poloiștii vicecampioanei României au luat startul în primul tur preliminar din Liga Campionilor.

Organizatoare a meciurilor din grupa A, echipa antrenată de Kalman Kadar a câștigat clar duelul cu Utrecht. Revenit la CSM Digi, după două sezoane la Steaua, Nicolae Diaconu a deschis scorul împotriva olandezilor.

Primul sfert le-a revenit gazdelor din bazinul olimpic „Ioan Alexandrescu", cu 4-0, iar la pauza mare orădenii conduceau cu 8-1. CSM Digi a redus ritmul în a doua jumătate a meciului și doar Maximilian Costa a mai punctat. Tânărul de 20 de ani, transferat de la Spandau Berlin, a înscris de trei ori și a stabilit rezultatul final, 11-5 pentru români.

În celălalt meci din grupă, Mornar Split nu i-a dat nicio șansă lui Galatarasay și s-a impus cu 13-8. Pentru turci, urmează confruntarea cu CSM Digi Oradea, transmisă sâmbătă, de la ora 19:00, în direct la Digi Sport 4. Primele două echipe din grupă se vor califica în faza următoare a competiției.