• Cupa României, semifinale, tur: Astra - ACS Poli Timișoara e marți, de la ora 20:00, în direct pe Digi Sport 1
  • Liga a doua, etapa 31: UTA Bătrâna Doamnă - Olimpia Satu Mare, marţi, de la ora 17:00, în direct pe Digi Sport 1

CSM Digi Oradea şi-a adjudecat primul trofeu al sezonului. Echipa antrenată de Kadar Kalman a învins-o pe Steaua cu 5-3 și a câştigat Cupa României.

Partida a fost decisă în sfertul 2, când campioana en-titre s-a desprins la două goluri diferenţă, 3-1. Celelalte 3 reprize au fost echilibrate şi s-au încheiat cu acelaşi scor, 1-1. Tiberiu Negrean a punctat de două ori, iar Chioveanu, Szabo şi Cupic au înscris câte o dată pentru CSM Digi Oradea.

"Aș vrea să felicit echipa, a dat dovadă de un caracter extraordinar, deși în primele meciuri nu ne-a mers jocul așa cum ne-am fi dorit. Acum, când chiar a fost important, ne-am adunat cu toții și cred că am jucat extraordinar de bine, am luptat unul pentru celălalt", a spus Kadar Kalman, antrenorul noii deținătoare a Cupei României la polo.

"Ei au fost mult mai buni ca noi, au făcut un meci perfect în apărare. Atacanții noștri, din păcate, au fost neinspirați, astăzi am ratat foarte multe șuturi și nu poți să ai nicio pretenție să câștigi niciun meci când înscrii doar 3 goluri", a spus Andrei Iosep, antrenorul Stelei.

Acesta este primul succes pentru bihoreni în fața rivalei Steaua, în acest sezon. Roş-albaştrii s-au impus de două ori la Oradea în confruntările directe din turul Superligii Naţionale.