• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

CSM Digi Oradea mai are nevoie de o victorie pentru a cuceri al nouălea titlu de campioană din istorie. Bihorenii au câştigat cu 13-8 al doilea meci al finalei Superligii Naţionale, în faţa Stelei.

CSM Digi Oradea a mai făcut un pas spre cel de-al nouălea titlu consecutiv din istorie - a obtinut si a doua victorie contra Stelei, în finala Superligii. Jucătorii pregătiţi de Ciprian Cîmpianu nu le-au lăsat nicio şansă rivalilor în primul sfert, la capătul căruia conduceau cu 3-0. Ca şi în primul meci, la pauza mare a fost 7-2 pentru orădeni. Acestia au continuat să marcheze la foc automat şi la reluare.

Cu câte patru goluri, Tiberiu Negrean şi Vojislav Cupic au avut o contribuţie importantă la succesul gazdelor: la final a fost 13-8. CSM Digi Oradea mai are nevoie de o victorie pentru a fi din nou campioană. Seria meciurilor se mută acum în Capitală. A treia partidă va avea loc vineri, în direct la Digi Sport 1, de la ora 17:00.