• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Steaua a câştigat din nou în Ştefan cel Mare. ÎN DIRECT la Digi Sport, poloiştii lui Andrei Iosep s-au impus cu 7-4 în faţa rivalilor de la Dinamo, în cel de-al doilea meci din cadrul etapei a 8-a a Superligii Naţionale. Roș-albaștri câștigaseră cu 8-3 primul meci al acestei duble.

Steaua a câştigat şi cel de-al doilea meci disputat împotriva rivalilor de la Dinamo, în etapa a 8-a a Superligii Naţionale. Echipa antrenată de Andrei Iosep, singura neînvinsă în acest sezon, a deschis scorul prin Buşilă. Dinamoviştii ar fi putut restabili egalitatea chiar în startul sfertului 2, însă Drăguşin a apărat aruncarea de la 5 metri a lui Alexandru Matei.

Alb-roşiii nu s-au dat bătuţi şi au înscris după pauza mare, prin Fulea. Steaua a forţat şi a intrat în sfertul patru cu un avans de două goluri, 4-2. Prioteasa şi Dragomirescu au încercat să-i readucă în joc pe dinamovişti, însă experienţa roş-albaştrilor şi-a spus cuvântul. Steaua a câştigat în Ştefan cel Mare cu 7 la 4 şi rămâne lider în campionat.

"Al doilea meci a fost foarte slab pentru noi, mă rog, al treilea meci, încluzând aici și finala Cupei. Le-am spus și jucătorilor că este inadmisibil la nivelul și experiența lor să rateze de atât de multe ori în fața porții. Au fost niște ocazii rarisime, de la 3-4 metri, ratate de jucători cu sute de meciuri în echipa națională. Și străinii noștri au ratat din situații clare. Normal trebuia să fie un meci liniștit" a declarat Andrei Iosep, antrenorul roș-albaștrilor.

Steaua a adunat 32 de puncte în 16 meciuri, cu 14 puncte mai mult decât Dinamo, care rămâne pe locul 4 în campionat. "Jucătorii au dat dovadă și ieri de atitudine și ambiție. Și astăzi au făcut ce am vorbit la ședința tehnică, dar din păcate experiența și-a spus cuvântul și astăzi. Le-am ținut totuși piept cu brio" a concluzionat George Georgescu, tehnicianul roș-albilor.