• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Naționala de polo a României a fost învinsă în Franța, scor 11-12, în turneul preolimpic de la Trieste. Astăzi, tricolorii înfruntă Ungaria.

Emoții pentru naționala de polo a României, în turneul preolimpic de la Trieste - după victoria de debut cu Slovacia, tricolorii au fost învinși de Franța și riscă să rateze calificarea în sferturi. Cu trei goluri marcate de Roland Szabo, puștiul de 19 ani de la CSM Digi Oradea, România a condus la jumătatea partidei cu 7-6.

Naţionala antrenată de Dejan Stanojevic s-a distanțat chiar la două goluri pe tabelă, însă rivalii au reușit egalarea. Tricolorii au mai condus o dată în startul ultimului sfert, după care Franța a lovit decisiv și s-a impus cu 12-11. În următorul meci, România va înfrunta Ungaria. Primele patru echipe din grupă se vor califica în sferturi, iar semifinalistele turneului vor merge la Jocurile Olimpice de la Rio.