• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Naţionala de polo pe apă a României a fost învinsă de Grecia cu scorul de 9-6 (3-1, 3-2, 2-3, 1-0), marţi seara, în Bazinul Dinamo ''Tolea Grinţescu'' din Bucureşti, într-un meci din Grupa A a preliminariilor Ligii Mondiale.

Elenii, medaliaţi cu bronz la ultimul Campionat Mondial, s-au impus fără probleme, dar tricolorii au oferit o replică bună, iar scorul ar fi fost mai strâns, dacă nu ratau câteva situaţii foarte bune.

Grecia a condus cu 2-0, România a redus diferenţa (1-2), dar oaspeţii s-au dus la 3-1 şi apoi la 5-2, iar apoi cele două echipe au mers cap la cap până la final, tricolorii nereuşind să se apropie la mai puţin de două goluri.

Pentru învingători au marcat Konstantinos Mourikis (4 goluri), Alexandros Gounas (2), Angelos Vlachopoulos (3), iar pentru echipa antrenată de Dejan Stanojevic au înscris Mihnea Chioveanu (2), Dimitri Goanţă, Tiberiu Negrean, Mihnea Gheorghe şi Andrei Buşilă.

În clasament, pe primul loc se află Grecia, cu 12 puncte, urmată de Ungaria, 6 puncte, România, 3 puncte, Georgia, 0 puncte. Ungaria şi Georgia au câte un joc mai puţin.

În penultima etapă, România va juca împotriva Ungariei, acasă, pe 26 aprilie.