• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Naţionala de polo a României a învins, miercuri, echipa Germaniei, scor de 14-13, după aruncări de la 5 metri, în turneul pentru locurile 9-12 de la Campionatul European, competiţie care se desfăşoară la Belgrad.

La finalul timpului regulamentar, scorul a fost 10-10 (5-2, 1-1, 0-4, 4-3), poloiştii "tricolori" dovedindu-se mai inspiraţi la aruncările de la 5 metri. În urma acestei victorii, România va juca finala pentru locurile 9-10.

Principalii marcatori ai României au fost Tiberiu Negrean, cu 6 goluri, şi Cosmin Radu, cu 4 reuşite.

Cel de-al doilea meci din turneul pentru locurile 9-12, Franţa - Olanda, va avea loc joi. Învinsa va juca, sâmbătă, cu Germania, pentru locurile 11-12, iar învingătoarea va întâlni România, în aceeaşi zi.

Miercuri se mai joacă prima semifinală a CE, între Grecia şi Serbia, cea de-a doua, dintre Muntenegru şi Ungaria fiind programată joi, respectiv primul meci pentru locurile 5-8, între Spania şi Rusia. Partida dintre Italia şi Croaţia, tot din turneul pentru locurile 5-8, va avea loc joi.

Finalele pentru medalii şi meciurile de clasament final sunt programate sâmbătă.

Câştigătoarea CE va obţine calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio. De asemenea, o altă miză a competiţiei din capitala Serbiei este calificarea la turneul preolimpic din aprilie 2016, la care vor lua startul 12 echipe, dintre care cinci europene.

Italia are asigurat un loc, fiind gazda turneului preolimpic. Primele trei clasate la acest turneu preolimpic se vor califica la JO de la Rio.

Campioana europeană en-titre este Serbia, care este deja calificată la JO din 2016 în calitate de câştigătoare a Ligii Mondiale în 2015. De asemenea, Croaţia şi Grecia sunt calificate, după ce au încheiat pe locurile 2 şi 3 la CM din 2015, după Serbia.