• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

România joacă vineri meciul decisiv, cu Germania, pentru calificarea în optimile Campionatului European de Polo de la Belgrad.

Tricolorii au câştigat cu 12-6 în faţa Georgiei şi au pierdut cu 5-11 în faţa favoritei grupei, Italia. România nu trebuie să fie invinsă de nemţi, pentru a termina pe locul secund în grupa C. Înainte de ultima rundă, Italia are maximum de puncte, 6, în timp ce România şi Germania au câte 3 şi sunt despărţite de golaveraj: 0 pentru tricolori şi -9 în dreptul nemţilor.

Pentru un loc în sferturi, poloiștii antrenați de Dejan Stanojevic vor întâlni Rusia.

"Grupul este foarte unit , iar important este ca la ora respectivă să intrăm capacitați pentru a da tot ce este mai bun din noi, pentru a câștiga acest meci", a spus Alexandru Ghiban, într-un interviu acordat corespondentului Digi Sport, Lavinia Pavel. "Nici nu mi-a trecut prin cap ce să facem dacă nu ieșim în primele 8, nu este obiectivul nostru și nu mă interesează", a afirmat și Cosmin Radu.

"Dacă nu vom reuși să câștigăm cu Germania și apoi cu, probabil, Rusia, vom avea 2 ani și jumătate în care nu vom participa la competiții majore, Campionate Mondiale sau Olimpiadă", este sincer Tiberiu Negrean.

Clasarea între primele 8 echipe ar aduce tricolorilor calificarea la Turneul preolimpic, de la Trieste, din aprilie, dar și un drum mai ușor către Mondialul din 2017 și Europeanul din 2018.