• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Cupa României la polo şi-a desemnat semifinalistele. Steaua a trecut fără emoţii de rivala Dinamo, în ultima partidă din grupa A.

Roş-albii au început mai bine şi au marcat primul gol al partidei, însă a urmat recitalul adversarilor. La jumătatea partidei Steaua conducea cu 7-1 şi nu a mai forţat în partea secundă.

Singurul moment deosebit s-a petrecut în sfertul 4, din cauza problemelor tehnice de la Bazinul „Olimpic" din Braşov: a căzut curentul. S-a terminat 9-2 şi „roş-albaştrii" merg în semifinale de pe prima poziţie a grupei A. Şi dinamoviştii au acces în careul de aşi - au încheiat pe locul secund.

CSM Digi Oradea, învingătoare în grupa B

În celalalt meci din grupă, Rapid a făcut scor cu Poli Cluj. După 5-1 la finalul primului sfert, bucureştenii au continuat să îşi mărească avantajul. S-a încheiat 14-6 pentru Rapid, care a ocupat locul 3, cu o singură victorie din trei partide. Clujenii au fost ultimii în grupă - au încasat nu mai puţin de 52 de goluri în trei meciuri de la adversarele din capitală.

CSM Digi Oradea a început excelent partida care urma să decidă câştigătoarea grupei B: s-a distanţat la 5-0 în disputa cu Sportul Studenţesc. Favoriţii nu au cedat niciun moment initiativa. Dupa 9-6 la jumătatea meciului, Oradea a rămas la controlul duelului. La final, a fost 16-13 şi CSM Digi o va înfrunta în semifinale pe Dinamo. În celălalt meci, Steaua şi Sportul Studentesc se luptă pentru un loc in marea finala.

Semifinalele Cupei României se joacă sâmbătă de la ora 10.30, în direct la Digi Sport 2.