• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

CSM Digi Oradea, campioana României la polo pe apă s-a despărțit, joi, de antrenorul Dorin Costrăş (foto, sus).

Eliminarea din Cupa României și prestațiile mai puțin convingătoare din startul play-off-ului par a fi principalele motive ale încheierii colaborării dintre cele două părți. Concluzia discuţiei a fost că echipa are nevoie de un şoc, în speranţa redresării situaţiei. Echipa de polo continuă să lupte pentru câştigarea unui nou titlu de campioană a României.

"Echipa de polo a fost eliminată prematur în cadrul turneului de Cupa României, după care a avut evoluţii mai puţin convingătoare în primele jocuri din play-off-ul Superligii Naţionale de polo. Rezultatul sub aşteptări, dublat de jocul mai puţin mulţumitor al echipei au condus la această decizie.", se arată în comunicatul de presă remis de CSM.

Atribuţiunile de antrenor principal al echipei CSM Digi Oradea au fost preluate de către Ciprian Cîmpianu.

"Conducerea CSM Oradea doreşte să îi mulţumească domnului Costrăş pentru contribuţia din ultimii doi ani, perioadă în care a ocupat funcţia de antrenor principal al echipei. Totodată îi urează mult succes pe viitor, atât în plan profesional cât şi personal.", se mai menţionează în comunicat.

CSM Digi Oradea a câştigat, în bazinul propriu, primele două meciuri ale semifinalei cu Dinamo Bucureşti (10-7, 8-7), următoarele două fiind programate la Bucureşti. Semifinalele se joacă după sistemul cel mai bun din 5 meciuri.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Agerpres