• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Liderul sezonului regulat, Steaua, s-a impus în faţa Sportului Studenţesc în primul meci al semifinalei Ligii Naţionale de polo.

Cu Murisic în mare formă, "roş-albaştrii" au preluat controlul încă din start şi conduceau la pauza mare cu 7 - 4. În sfertul al treilea, meciul a fost întrerupt aproape jumătate de oră din cauza unei defecţiuni la tabelă.

"S-a pierdut din ritmul de joc pe care îl avusesem la început de meci, nouă ne-ar fi convenit mai mult să nu fie această pauză", a declarat antrenorul Stelei, Andrei Iosep.

Steaua a continuat să facă însă legea şi a câştigat în final cu 13 - 7.

"Un rezultat clar. Am dominat meciul de la început până la final şi rezultatul a fost just", a mai spus Iosep.

"Pe alocuri am avut un joc bun, iar pe final ne-am pierdut concentrarea şi am pierdut la scor", a afirmat antrenorul Sportului, Aurelian Georgescu.

Meciul secund al disputei Steaua- Sportul Studenţesc va fi vineri, de la ora 17, în direct la Digi Sport 4.

Şi CSM Digi Oradea a început cu dreptul play-off-ul Ligii Naţionale de polo. Campioana en-titre a învins Dinamo în primul joc din semifinale. Bucureştenii au început curajos şi au deschis scorul prin Prioteasa, dar bihorenii au replicat imediat şi au încheiat primul sfert în avantaj, 3 - 2.

Până la pauza mare, echipa lui Kadar Kalman a mai înscris de trei ori şi a primit doar un gol. Dinamo nu a renunţat la luptă şi a câştigat repriza a treia cu 2 - 1, dar nu a fost de ajuns. CSM Digi Oradea a gestionat bine finalul de meci şi s-a impus cu 10 - 6.

Meciul al doilea al semifinalei CSM Digi Oradea- Dinamo va fi vineri, de la ora 18.15, în direct la Digi Sport 4. Semifinalele se dispută după sistemul cel mai bun din cinci partide.