• 1. Primul derby al României din 2017 se joacă de Mărțișor, pe Digi Sport 1. Steaua - Dinamo e miercuri, 1 martie, de la ora 20:00
  • 2. Juventus și Napoli se duelează pentru un loc în finala Cupei Italiei. Turul semifinalelor se dispută marți, 28 februarie, de la ora 21:45, pe Digi Sport 2

CSA Steaua Bucureşti şi CSM Digi Oradea se vor înfrunta în finala Superligii Naţionale de polo, după ce ambele echipei s-au impus cu scorul general de 3-0 în semifinale.

Steaua a dispus de Sportul Studenţesc Corona cu 17-6, miercuri, la Braşov, după ce învinsese în primele două partide, găzduite de bazinul din Ghencea, cu 13-7, respectiv 12-6.

Campioana en titre CSM Digi Oradea a surclasat-o cu 12-3 pe CS Dinamo Bucureşti, chiar în Bazinul Dinamo Tolea Grinţescu din Capitală, după două meciuri strânse la Oradea, câştigate cu 10-6 şi 12-10.

Finala se va juca, la fel ca şi semifinalele, după regula cel mai bun din cinci meciuri, primele două fiind programate în bazinul Stelei, următoarele două la Oradea, iar un eventual meci decisiv va avea loc tot la Bucureşti, deoarece Steaua a terminat sezonul regulat pe primul loc.