• Cupa României, semifinale, tur: Astra - ACS Poli Timișoara e marți, de la ora 20:00, în direct pe Digi Sport 1
  • Liga a doua, etapa 31: UTA Bătrâna Doamnă - Olimpia Satu Mare, marţi, de la ora 17:00, în direct pe Digi Sport 1

Steaua a luat un avantaj considerabil în lupta pentru titlul naţional la polo. "Roş-albaştrii" au câştigat şi al doilea meci al finalei Superligii Naţionale de polo contra campioanei ultimelor nouă ediţii, CSM Digi Oradea.

Steliştii au intrat la pauza mare cu un avantaj de un gol, datorită reuşitei lui Filipovic din ultima secundă a sfertului 2.

Dupã pauză, doar Ramiro Georgescu a mai punctat pentru bihoreni şi a fost nevoie de lovituri de departajare, unde gazdele au dat lovitura.

Dragoş Stoenescu a fost de neînvins la primele două aruncări, iar Diaconu a înscris golul decisiv.

S-a terminat 7 - 5 pentru Steaua, care mai are nevoie de un singur succes pentru a pune punct seriei incredibile de titluri a lui CSM Digi.

"Ne-am pregătit pentru acest lucru, chiar şi pentru penalty-uri în caz că vom ajunge aici, şi eram sigur că atacanţii mei îşi vor face datoria", a declarat antrenorul Stelei, Andrei Iosep, completat de elevul său, Pavel Popescu: "A fost un meci greu. Ne bucurăm că am reuşit să câştigăm şi al doilea meci, suntem mai aproape de obiectivul principal".

Al treilea meci al finalei, care le poate aduce steliştilor primul titlu din 2006 încoace, se va disputa la Oradea luni, 23 mai, în direct la Digi Sport.