• La Liga: Alaves-Barcelona (sâmbătă, 19:15, Digi Sport 2) și Real-Valencia (duminică, 23:15, Digi Sport 2). Serie A: Roma-Inter (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2)
  • Liga 1: Craiova-Gaz Metan (vineri, 21:00, Digi Sport 1), Voluntari-Dinamo (sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1) și FCSB-Botoșani (duminică, 21:00, Digi Sport 1)

ÎN DIRECT la Digi Sport 3, Steaua a învins-o fără drept de apel pe Dinamo în derby-ul primei etape din Superliga Națională: roș-albaştrii conduceau cu 5-2 la pauza mare, după golurile reuşite de Andrei Buoila, Filipovic, Ghiban și Daniel Robu.

Diferenţa a crescut în partea a doua şi Steaua s-a impus în final cu 13-4.

"Echipele sunt total diferite din punct de vedere valoric și ne așteptam să fie diferența asta de scor. Suntem fericiți că am câștigat, dar avem mult de muncit", a afirmat Daniel Teohari, de la Steaua.

A fost primul meci pentru fostul antrenorul al lui Dinamo, Andrei Iosep, pe banca Stelei. În Ștefan cel Mare, Iosep a fost înlocuit cu fostul jucător al roș-albilor, George Georgescu.

"Îmi este un pic greu după 20 de ani să trec direct pe bancă, dar mă acomodez și sper să o ajut pe Dinamo. Noi avem o echipă tânără, care trebuie să muncească foarte mult ca să ajungă la nivelul lor (n.n. steliștilor)", a spus Georgescu.

Dinamo își poate lua revanșa în fața Stelei sâmbătă, de la ora 20:30, în direct la Digi Sport 3.