• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

CSM Digi Oradea a câştigat primul meci al dublei cu Dinamo, din etapa a 12-a a Superligii Naţionale de polo. Cele două echipe se vor întâlni din nou vineri, de la ora 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2.

Poloiştii antrenaţi de George Georgescu au deschis scorul prin Enescu, dar campioana a replicat imediat şi a încheiat primul sfert cu un avans de două goluri, 3-1. Dinamoviştii nu au cedat, iar Demeter Szilard a restabilit egalitatea în primul minut al ultimei reprize, 7-7.

CSM Digi Oradea a gestionat bine finalul meciului şi a câştigat, în final, cu 11-8. În urma acestei victorii, echipa antrenată de Kadar Kalman rămâne pe locul 2 în clasament.

"Am avut un început bun, după care ne-am relaxat, pe final au reușit chiar să ne egaleze, în ultima repriză, dar, din păcate, lipsa lor de experiență sau, din fericire pentru noi, experiența noastră a făcut ca în final scorul să fie 11-8 pentru noi", a spus Tiberiu Negrean, de la CSM Digi Oradea.

"A fost un meci extrem de disputat. Ne-am dorit mult să facem un meci cât mai bun și am mers la victorie, dar, după părerea mea, am luat foarte multe goluri de pe linia de 2 metri ca să putem emite pretenții la o victorie în acest meci", a declarat și Marius Țic, de la Dinamo.

Cel de-al doilea meci dintre Dinamo şi CSM Digi Oradea se joacă vineri, 11 martie, de la ora 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2.