• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (luni, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (luni, 20:45, Digi Sport 1)

Poloiştii români au parte de o grupă infernală la turneul preolimpic de la Trieste, dar sunt optimişti. "Vrem să terminăm pe locul 2, pentru a avea un adversar accesibil în sferturi. Ne dorim să ajungem la Rio", a declarat Alexandru Ghiban.

"Tricolorii" îşi fac deja calcule pentru calificarea la Rio. Locul 10 la Campionatul European de la Belgrad, poloiştii români vor juca în grupă la turneul preolimpic de la Trieste cu Rusia, Slovacia, Franta, Canada şi Ungaria.

Semifinalistele competiţiei vor primi biletele pentru Jocurile Olimpice din Brazilia.

"În afară de Ungaria, care este o echipă foarte puternică, celelalte sunt de abordat şi de nivelul nostru. Vom încerca să terminăm grupa pe locul 2.

Dacă terminăm pe 3 sau pe 4 există posibilitatea să jucăm cu Italia sau Spania şi va fi foarte, foarte greu, şansele vor fi din ce în ce mai mici. Dacă vom termina pe 2, cel mai probabil jucăm cu Germania, o echipă de nivelul nostru", a spus stelistul Alexandru Ghiban.

Jucătorii naţionalei au încredere în selecţionerul Dejan Stanojevic.

"Personal, mă simt bine. Şi echipa se simte bine. Pune foarte mult accent pe pregătirea fizică, dar nu neaparat cea clasică. Doar forţă, doar înot, combină foarte mult exerciţiile pe care le facem cu mingea", a explicat Ghiban.

Turneul preolimpic de la Trieste este programat între 3 şi 10 aprilie.

Embed: