• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, luni, de la 14:30

Echipa masculină de ștafetă a clubului Dinamo a avut parte de un sportiv surpriză în penultima zi a Campionatelor Internaționale de Natație ale României. Poloistul Alex Matei a încercat să aducă o medalie pentru clubul la care activează și s-a declarat mulțumit de timpul scos în cei 100 de metri de bazin parcurși.

Poloist cu vastă experiență, Alexandru Matei recunoaște superioritatea campionilor de la CSM Digi Oradea dar anunță că odată cu darea în folosință a noului bazin din Ștefan cel Mare și pretențiile echipei trebuie să crească.

“Nu se mai pot face în România lucruri pe termen scurt de genul hai să dăm un tun, câștigăm campionatul iar apoi dispărem din peisaj. Haideți să creștem tineri, acești jucători să ajungă la echipa națională, îmi doresc acest lucru mai mult decât să câștige un tilu cu Dinamo. Mai bine să ajungă la echipa națională și să câștige România.”, a declarat Matei.