• La Liga: Alaves-Barcelona (sâmbătă, 19:15, Digi Sport 2) și Real-Valencia (duminică, 23:15, Digi Sport 2). Serie A: Roma-Inter (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2)
  • Liga 1: Craiova - Gaz Metan (vineri, 21:00, Digi Sport 1), Voluntari - Dinamo (sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1), FCSB - Botoșani (duminică, 21:00, Digi Sport 1)

Egal spectaculos între Sportul şi Dinamo, ÎN DIDRECT la Digi Sport, în primul meci din etapa a şaptea a Superligii Naţionale de polo. Roș-albii au fost egalaţi pe final şi au ratat victoria în dublă superioritate, la ultima fază.

ÎN DIRECT la Digi Sport, Dinamo a ratat o victorie importantă, în deplasare, cu Sportul Studenţesc Corona. În bazinul Olimpic de la Braşov, gazdele au deschis scorul după mai bine de cinci minute, dar Dinamo a încheiat primul sfert în avantaj, 2-1.

Jucătorii antrenaţi de Aurelian Georgescu au marcat de patru ori în actul secund, la capătul căruia conduceau cu 5-3. Dinamoviștii au revenit însă, iar scorul după sfertul al treilea a fost 6-6, în urma reuşitei spectaculoase a lui Tudor Fulea.

Dinamo a preluat conducerea, dar cel mai bun jucător al gazdelor, Robert Gergelyfi, a egalat pe final, pe contraatac. În ultimele zece secunde, dinamoviştii au avut dublă superioritate, dar Alexandru Matei nu a putut aduce victoria. Scor final 8-8, iar cele două echipe se află la egalitate de puncte în clasament.