• 1. Primul derby al României din 2017 se joacă de Mărțișor, pe Digi Sport 1. Steaua - Dinamo e miercuri, 1 martie, de la ora 20:00
  • 2. Juventus și Napoli se duelează pentru un loc în finala Cupei Italiei. Turul semifinalelor se dispută marți, 28 februarie, de la ora 21:45, pe Digi Sport 2

Egal spectaculos între Sportul şi Dinamo, ÎN DIDRECT la Digi Sport, în primul meci din etapa a şaptea a Superligii Naţionale de polo. Roș-albii au fost egalaţi pe final şi au ratat victoria în dublă superioritate, la ultima fază.

ÎN DIRECT la Digi Sport, Dinamo a ratat o victorie importantă, în deplasare, cu Sportul Studenţesc Corona. În bazinul Olimpic de la Braşov, gazdele au deschis scorul după mai bine de cinci minute, dar Dinamo a încheiat primul sfert în avantaj, 2-1.

Jucătorii antrenaţi de Aurelian Georgescu au marcat de patru ori în actul secund, la capătul căruia conduceau cu 5-3. Dinamoviștii au revenit însă, iar scorul după sfertul al treilea a fost 6-6, în urma reuşitei spectaculoase a lui Tudor Fulea.

Dinamo a preluat conducerea, dar cel mai bun jucător al gazdelor, Robert Gergelyfi, a egalat pe final, pe contraatac. În ultimele zece secunde, dinamoviştii au avut dublă superioritate, dar Alexandru Matei nu a putut aduce victoria. Scor final 8-8, iar cele două echipe se află la egalitate de puncte în clasament.