• Liga 1: FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • La Liga, Etapa a 6-a: Alaves - Real Madrid (sâmbătă, 17:15, Digi Sport 1) şi Girona - Barcelona (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2) 

Neînvinsă în acest sezon, Steaua a rămas lider şi după primul meci din etapa a cincea. Vicecampioana a primit vizita Sportului, echipă cu doar două eşecuri, ambele în deplasarea de la Oradea.

Steaua a dominat prima parte, scor 3-0, şi şi-a menţinut avansul şi până la pauza mare. A treia parte, însă, a fost tranşată de Sportul cu 4-2 şi poloiştii antrenaţi de Andrei Iosep au rămas cu un singur gol avans.

Defensiva i-a salvat până la urmă pe stelişti - au închis poarta şi au mai marcat de trei ori în ultima repriză, scor final 10-6.

"Important era să câştigăm. Normal că nu sunt mulţumit. Am făcut un meci slab", a comentat antrenorul Stelei, Andrei Iosep.

"Steaua şi Oradea sunt echipe foarte bune, dar şi noi suntem la nivelul lor. Putem face meciuri frumoase", a replicat Vlad Georgescu.

Revanşa se joaca în direct pe Digi Sport 3 vineri, de la ora 18:15. Sportul a suferit în deplasare cu Steaua a treia înfrângere din acest sezon, în timp ce vicecampioana are 9 victorii din 9.