• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Steaua a avut un meci dificil la debutul în noul sezon al Superligii Naţionale la polo. Pretendentă la titlu alături de CSM Digi Oradea, echipa antrenată de Ionuţ Angelescu a învins cu 10-9 Sportul Studenţesc.

După un prim sfert echilibrat, poloiştii roş-albaştrii au reuşit să preia controlul şi conduceau la pauza mare cu 7-4. Sportul nu s-a dat bătută, iar Oanţă a restabilit egalitatea, 8-8. Nu pentru mult timp. Gazdele au încheiat repriza a treia în avantaj, graţie reuşitei lui Randjic.

Poloistul sârb, transferat în această vară îm Ghencea, a punctat din nou pentru Steaua, care s-a distanţat la două goluri, 10-8. "Studenţii" au alergat după egalare, dar nu au reuşit decât să reducă din diferenţă în ultimele secunde ale meciului, prin Benic.

"A fost puţin mai greu decât ne aşteptam să fie. Am avut un start bun de meci, după primele două sferturi scorul era 7-4" a declarat la final stelistul Miroslav Randjic. "Diferența s-a făcut în mai multe faze ale jocului, am luat niște goluri pe contraatac pe care nu trebuia să le luăm și cred că acolo a fost totul" a mărturisit Aurelian Georgescu, antrenorul Sportului.

Campion în Franţa cu Marseille sezonul trecut, Miroslav Randjic a reuşit 5 goluri la debutul său la Steaua. Steaua şi Sportul Studenţesc se vor întâlni din nou, duminică, de la ora 12, ÎN DIRECT la Digi Sport 2. "Pentru mine este foarte important că am câștigat acest meci. Mâine poate va înscrie altcineva 5 goluri, dar importan e sa jucăm ca o echipă" a declarat Miroslav Randjic.