• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Noul sezon al Superligii de polo se va deschide cu derby-ul Steaua - Dinamo, meci care este programat vineri, de la ora 18:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 3.

Cu 11 jucători în lot, sub 20 de ani, echipa din Șoseaua ”Ştefan cel Mare” speră să producă surpriza și să câștige.

”Pentru foarte mulți dintre ei, este primul derby din viața lor. Mergem acolo să câștigăm, nu mergem să facem un meci bun, o figură frumoasă cum se spune, vrem să câștigăm”, a spus Alexandru Matei, antrenorul secund al roș-albilor, care este însă și jucător activ. Antrenor principal este George Georgescu.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Unul dintre tinerii poloiști dinamoviști, Andrei Prioteasa, spune că un succes contra Stelei ar fi o mare bucurie pentru el.

”Suntem pregătiți și ne dorim foarte mut o victorie cu Steaua. Am fi foarte fericiți să-i batem”, a spus Prioteasa.

Sezonul trecut, Steaua a terminat pe locul 2 în campionat, în timp ce Dinamo s-a clasat pe 4.

Cele două echipe se vor întâlni și sâmbătă, dar de la ora 20:30, tot cu Steaua în ipostaza de gazdă. De asemenea, și acest al doilea meci va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 3.