• Finala Cupei României: Astra - Voluntari sâmbătă, 27 mai, (Digi Sport 2), ora 20:45
  • Finala Cupei Angliei şi finala Cupei Spaniei: Arsenal - Chelsea (Digi Sport 1), sâmbătă, 27 mai, ora 19:30, Barcelona - Alaves (pe Digi Sport 1), ora 22:30

CSM Digi Oradea şi Steaua sunt imbatabile în campionat. În etapa a 5-a a Superligii, bihorenii, campioni en-titre, au învins Dinamo, în timp ce Steaua a câştigat dubla cu Sportul Studenţesc.

CSM DIGI Oradea- Dinamo 14-8

CSM Digi Oradea rămâne neînvinsă în Superliga Națională de polo. Campioana en-titre a câștigat primul meci al dublei cu Dinamo, din etapa a 5-a a campionatului. După un prim sfert echilibrat, echipa lui Kalman Kadar a preluat controlul și avea la pauza mare un avans de 3 goluri, 6-3. Bihorenii au făcut legea și în partea secundă și s-au impus, în final, cu 14-8. Tibi Negrean a fost cel mai bun marcator al gazdelor, cu 4 goluri. 

Steaua- Sportul Studențesc 13-6

Meci fără istoric și la bazinul Steaua. Roș-albaștrii au câștigat fără emoții și cel de-al doilea meci cu Sportul Studențesc și au punctaj maxim după 5 etape. Oaspeții au ținut aproape de adversari doar în primele minute ale meciului. Poloiștii antrenați de Andrei Iosep au dominat jocul și au câștigat cu 13-6. Cu 4 reușite, Ivan Krizam a fost cel mai bun poloist al Stelei în acest meci.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport