• Liga 1: FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • Liga 1: Botoșani-Viitorul (ora 18:00) și Astra-CFR Cluj (ora 20:30) se joacă luni, 25 septembrie, pe Digi Sport 1

Poloiştii români acuză atitudinea echipei Greciei la ultimul meci din grupele Campionatului European de la Belgrad. Pentru a evita în ”sferturi” Serbia, elenii, medaliaţi cu bronz anul trecut la Mondiale, au cedat surprinzător în faţa Rusiei, 8-9, şi au terminat pe locul 3.

Ca urmare a acestui rezultat, România va înfrunta Grecia în optimi, iar Germania va juca împotriva Rusiei.

”A fost evident că această victorie a rușilor nu a fost meritată iar grecii au ales un culoar mai favorabil pentru a juca cu noi și pentru a întâlni Spania în sferturi, ceea ce, după părerea mea, este un act josnic.
Noi înainte am discutat că vom juca fiecare meci la victorie și așa ar trebui să vadă și celelalte echipe acest sport”, a spus Marius Țic, legitimat la Dinamo.

Tricolorii sunt decişi să facă un meci mare în optimi, chiar dacă vor înfrunta una dintre cele mai puternice echipe din Europa. Poloiştii lui Dejan Stanojevic au de luat şi o revanşă în faţa grecilor, care i-au învins cu doar trei luni în urmă, în ultimul meci din Liga Mondială, cu 17-3!

”A fost un șoc mental pentru băieți când și-au dat seama ce s-a întâmplat în meciul dinree Grecia și Rusia”, a spus și Dejan Stanojevic.