• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Rugbistul român Florin Surugiu a fost protagonistul unui moment inedit la Cupa Mondială de Rugby din 2015, când și-a cerut iubita de soție chiar pe gazonul de pe Wembley, la finalul meciului cu Irlanda, în care s-a stabilit și recordul de audiență din cea mai puternică întrecere din sportul cu balonul oval.

Se întâmpla pe 27 septembrie 2015. La aproape 5 luni distanță de la momentul care a făcut înconjurul lumii, Florin și Alexandra s-au căsătorit. Miercuri, ambii au spus "da" în fața ofițerului stării civile și și-au unit destinele după 5 ani de relație. Acum, cei doi așteaptă și un copil.

România este singura echipă care a jucat la toate edițiile Cupei Mondiale de Rugby. În 2015, la turneul găzduit de Anglia și transmis de Digi Sport, a reușit, pentru prima dată în istoria participărilor sale, să marcheze cel puțin un eseu la fiecare meci jucat.

VIDEO România - Irlanda 10-44. La meciul cu Irlanda, disputat pe Wembley, în a doua etapă a Grupei D, s-a stabilit și recordul de audiență la un meci de la Cupa Mondială: 89.267 de spectatori.

VIDEO Momentul în care Florin Surugiu și-a cerut iubita de soție

 
 

In timpul #RWC2015 a cerut-o de sotie pe prietena lui Alexandra. Astazi, Florin Surugiu a trecut la fapte. Sa le uram Casa de piatra. #rugbyromania #onefamily

Posted by romanian rugby federation on Wednesday, February 10, 2016