• La Liga (restanţă): Valencia-Real Madrid, MIERCURI, în direct pe Digi Sport 1, de la 19:45
  • Liga Campionilor, handbal feminin: CSM Bucureşti joacă la Larvik "finala" pentru locul 2 în grupă. SÂMBĂTĂ, 18:00, pe Digi Sport 1 

Peste 80.000 de fani au fost prezenţi la finala Cupei Mondiale de rugby, dar tribunele arenei Twickenham au fost neîncăpătoare. Suporterii All Blacks şi Wallabies care nu au putut să-şi procure bilet au luat cu asalt Trafalgar Square din Londra. Bucuria a fost fără margini pentru neozeelandezi.

"Simţeam că inima îmi bate în afara pieptului. A fost nebunie, încă tremur. S-a scris istorie, suntem cea mai bună echipă din toate timpurile. Suntem prima echipă neînvinsă într-un an, este incredibil. Nimeni nu ne poate învinge", a spus un fan.

Chiar dacă au cedat şi au ratat trofeul, australienii nu dezarmeaza.

"Sincer, sunt foarte mândru de băieţi. Au făcut o treabă grozavă, mai bună decât ne aşteptam. Ne-au dat speranţă, au fost aproape, dar nu am reuşit să obţinem marea victorie", a fost răspunsul unui fan Wallabies.

La meciurile Cupei Mondiale au asistat aproape două milioane şi jumătate de suporteri. Cea mai mare asistenţă a fost la disputa dintre România şi Irlanda, pe Wembley.