• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Timișoara Saracens s-a despărţit de căpitanul Stelian Burcea cu o zi înaintea duelului cu Stade Francais, din etapa a 5-a a Challenge Cup. În cei șapte ani petrecuți la campioana României, rugbistul a cucerit toate trofeele interne puse la bătaie.

Burcea a adunat 115 meciuri în tricoul bănăţenilor, pentru care a marcat 25 de eseuri.

”A venit momentul să îi spunem căpitanului nostru mulțumim, Stelu pentru tot ce ai făcut pentru noi, pentru cei 7 ani petrecuți la Timișoara, multumim pentru cele 7 cupe pe care le-ai adus și îți doresc mult succes în continuare”, a declarat Dușan Filipaș.

”Pentru mine a fost cea mai bună perioada din carierea mea de sportiv, cea petrecută aici la Timișoara și sunt foarte mândru că am ridicat toate trofeele cu care am jucat pe masă”, a spus și Burcea.

Deşi vrea să-și incheie cariera la București, Burcea este obligat să ia o pauză forţată - s-a accidentat grav înaintea jocului cu Harlequins de la Londra şi va fi operat la genunchi săptămâna viitoare. Rugbistul va avea nevoie de 9 luni de recuperare.

”Sunt motive personale, probleme personale. Este momentul să fac o pauză pentru că am ajuns la o vârstă și cred că am nevoie de o pauză”, a concluzionat Burcea.

Stelian Burcea va fi primul care va face parte din clubul ”Hall of Fame" - al jucătorilor de legendă ai celor de la Timișoara Saracens. Acesta a primit din partea oficialilor şi un tricou înrămat cu semnăturile tuturor colegilor alături de care a făcut performanță în Banat.

sursa foto: frr.ro

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT