• Finala Cupei României: Astra - Voluntari sâmbătă, 27 mai, (Digi Sport 2), ora 20:45
  • Finala Cupei Angliei şi finala Cupei Spaniei: Arsenal - Chelsea (Digi Sport 1), sâmbătă, 27 mai, ora 19:30, Barcelona - Alaves (pe Digi Sport 1), ora 22:30

Federaţia Română de Rugby (FRR) îi informează pe părinţii şi apropiaţii jucătorilor echipei naţionale U18 a României, care a efectuat turneul în Georgia, că aceştia sunt bine şi nu au fost implicaţi în incidentul terorist de pe aeroportul Ataturk, din Istanbul, după cum se precizează într-o postare pe site-ul Federaţiei.

Potrivit sursei, echipa va pleca astăzi, 29 iunie, la ora 22:55, de pe aeroportul de la Tbilisi, va face o escală de 7 ore pe Aeroportul Ataturk, la Istanbul, urmând ca joi, 30 iunie, la ora 07:10, să se îmbarce spre România, unde în jurul orei 08:30 este aşteptată să ajungă pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă.

Marţi seara, pe Aeroportul internaţional Ataturk, al treilea ca mărime din Europa, a avut loc un atentat sinucigaş în care şi-au pierdut viaţa 36 de oameni şi cel puţin 147 au fost răniţi.

Ministerul de Externe a anunțat că 40 de cetățeni români au avut nevoie de asistență din partea Consulatului General de la Istanbul după atentatul din fața aeroportului Ataturk. O singură persoană a fost rănită ușor, în aglomerația provocată de panică.

Foto: frr.ro