• Finala Cupei României: Astra - Voluntari sâmbătă, 27 mai, (Digi Sport 2), ora 20:45
  • Finala Cupei Angliei şi finala Cupei Spaniei: Arsenal - Chelsea (Digi Sport 1), sâmbătă, 27 mai, ora 19:30, Barcelona - Alaves (pe Digi Sport 1), ora 22:30

Capitala Angliei este împărţită înaintea marii finale a Cupei Mondiale de rugby. Chiar şi London Eye, unul dintre principalele puncte de atracţie, a căpătat culorile finalistelor. Noua Zeelandă - Australia se joacă ÎN DIRECT la Digi Sport 1, sâmbătă, de la ora 18:00.

Finala Cupei Mondiale de rugby, dintre Noua Zeelandă și Australia, este evenimentul sportiv al săptămânii, iar interesul este uriaș. Britanicii au găsit un mod special de a-i face să se simtă ca acasă pe fanii echipelor care se vor lupta pentru trofeul Webb Ellis.

Unul dintre cele mai importante puncte de atracție, London Eye, a fost decorat în culorile finalistelor. Peste 80.000 de suporteri sunt așteptați în tribunele arenei Twickenham.

Corespondent: Nicolae Ungureanu / Londra

Finala Cupei Mondiale 2015, dintre Noua Zeelandă şi Australia, se joacă sâmbătă, de la 18:00 (ora României), ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și pe m.digisport.ro.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport