• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Capitala Angliei este împărţită înaintea marii finale a Cupei Mondiale de rugby. Chiar şi London Eye, unul dintre principalele puncte de atracţie, a căpătat culorile finalistelor. Noua Zeelandă - Australia se joacă ÎN DIRECT la Digi Sport 1, sâmbătă, de la ora 18:00.

Finala Cupei Mondiale de rugby, dintre Noua Zeelandă și Australia, este evenimentul sportiv al săptămânii, iar interesul este uriaș. Britanicii au găsit un mod special de a-i face să se simtă ca acasă pe fanii echipelor care se vor lupta pentru trofeul Webb Ellis.

Unul dintre cele mai importante puncte de atracție, London Eye, a fost decorat în culorile finalistelor. Peste 80.000 de suporteri sunt așteptați în tribunele arenei Twickenham.

Corespondent: Nicolae Ungureanu / Londra

Finala Cupei Mondiale 2015, dintre Noua Zeelandă şi Australia, se joacă sâmbătă, de la 18:00 (ora României), ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și pe m.digisport.ro.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport