• Fotbal, Belgia: Antwerp-Anderlecht, vineri, 21:30, Digi Sport 2 
  • Liga 1, etapa 3: Viitorul - Dinamo e duminică, 30 iulie, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 (18:00)

Cel mai aşteptat meci din rugby-ul mondial, Australia - Noua Zeelandă, va fi în direct la Digi Sport 1, sâmbătă, de la ora 18:00.

Cu câte două trofee la activ în competiţia supremă, marile rivale sunt gata de finală. Pentru neo-zeelandezul Dan Carter, partida de pe Twickenham va fi specială. Starul All Blacks a ratat finala de acum patru ani din cauza unei accidentări.

"Aceasta este frumuseţea Cupei Mondiale. Nu seamănă niciun meci cu altul. Este a patra mea Cupă Mondială, dar nu am jucat niciodată într-o finală. Abia aştept, va fi o provocare mare", a spus Carter.

De trei ori s-au întâlnit cele două rivale la Cupa Mondială, de fiecare dată în semifinale. Australia s-a impus de două ori, în timp ce Noua Zeelandă a ieşit învingătoare la ultima ediţie.

În finala mică, Africa de Sud şi Argentina îşi dispută bronzul mondial, în direct la Digi Sport 2, vineri, de la ora 22:00.

Africa de Sud a câştigat de fiecare dată meciurile pentru medalii de la Cupa Mondială. De două ori titlul suprem şi o dată finala mică. Argentina s-a aflat doar o dată în meciul pentru bronz, pe care l-a câştigat în 2007, în faţa gazdei Franţa.