• Serie A TIM, etapa a 34-a: Roma - Lazio e duminică, de la ora 13:30, în direct la Digi Sport 1
  • Formula 1: MP al Rusiei e duminică, de la ora 15:00, în direct la Digi Sport 2

Henry Burke, un tânăr jucător de rugby de mare viitor din Bath (Anglia), a fost găsit decedat în această dimineaţă. Sportivul dispăruse vinerea trecută.

De vinerea trecută, nimeni nu mai ştia nimic de Henry Burke, un sportiv căruia specialiştii îi anticipau un viitor strălucit. Acesta a petrecut într-un club, de unde a fost dat afară din cauza faptului că a făcut gălăgie, iar de atunci nici familia, nici prietenii nu au mai intrat în contact eu el.

Alarma s-a dat imediat, iar poliţia s-a mobilizat în scurt timp, însă nici urmă de Henry. În această dimineaţă, după ce râul Avon a fost dragat, s-a găsit trupul neînsufleţit al tânărului.

Organele abilitate au confirmat găsirea unui cadavru, însă au refuzat să confirme identitatea acestuia. Totuşi, potrivit Daily Star, familia lui Henry a fost anunţată, iar părinţii au venit pentru identificare.

Sursa citată notează că ultima persoană care a intrat în contact cu adolescentul a fost chiar prietena sa, Emma Compley, prin intermediul telefonului. După peripeţiile din club, tânărul i-a trimis un mesaj extrem de emoţionant iubitei sale. "Te iubesc enorm, sunt atât de mulţumit de cum decurge relaţia noastră", i-a scris tânărul Emmei.

Cauzele decesului sunt momentan învăluite în mister, o anchetă fiind deja deschisă pentru a stabili ce s-a întâmplat.