• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Saracens e aproape de o performanță uimitoare, cucerirea titlului în AVIVA Premiership și a Champions Cup, iar forma prin care trece e confirmată și de premiile individuale primite de echipierii săi. Maro Itoje a fost declarat cel mai bun tânăr jucător al anului în Anglia, chiar înaintea finalei de sâmbătă, de la Lyon, care va fi transmisă în direct de Digi Sport 4.

În vârstă de 21 de ani, Itoje a avut un sezon fabulos cu Saracens și un 2016 în care a debutat ca titular în naționala Angliei, câștigătoare a Turneului celor Șase Națiuni. A fost declarat omul meciului contra Țării Galilor și are șanse să câștige și titlul de cel mai bun tânăr jucător din Champions Cup.

Coechipierul său de la Saracens, Billy Vunipola, a primit distincția pentru cel mai bun jucător englez al sezonului, la gala premiilor Asociației Jucătorilor de Rugby.

Saracens- Racing 92, finala celei mai importante competiții continentale a cluburilor de rugby se joacă sâmbătă, de la ora 18:45, și va fi transmisă în direct de Digi Sport 4.