• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Două naționale de rugby care au suferit înfrângeri în prima rundă de meciuri test din această luna se vor găsi sâmbătă față în față pentru a-și lua revanșa.

Locul 13 mondial, Italia, surclasată cu 68-10 la Roma de campioana mondiala Noua Zeelandă, se află în fața celui de-al doilea test, tot acasă, dar la Florența, în fata unei alte super puteri în rugbyul mondial, Africa de Sud.

Sprinboks au pierdut și ei săptămâna trecută, 37-10 la Londra în fața Angliei. Cele două echipe au câte o singură victorie în ultimele 6 meciuri și încearcă acum să oprească această serie neagră. Africa de Sud are însă statistica de partea ei în meciurile cu Italia, 12 victorii din tot atâtea posibile.În plus, se reîntoarce în formație Brian Habana, cel mai prolific marcator de eseuri din istoria naționalei sud-africane.

Meciul se dispută pe Stadio Artemio Franchi din Florența și va putea fi urmărit ÎN DIRECT pe digisport.ro, sâmbătă de la ora 16:00 și în premieră la Digi Sport 4, de la ora 23:00.

PARTIDA DINTRE ITALIA ȘI AFRICA DE SUD POATE FI URMĂRITĂ LIVE AICI