• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

London Wasps a produs prima surpriză a ediției în Champions Cup și a învins duminică după-amiază pe terenul lui Leinster, 33-6.

Ruaridh Jackson a pus primele pucte pe tabelă pentru londonezi în minutul 3, din lovitură de pedeapsă, dar Johnny Sexton, revenit în Irlanda în acest sezon de la Racing Paris, a transformat două penalități consecutive, în minutele 9 și 17 și i-a adus pe irlandezi în avantaj. Jackson a egalat însă rapid, în minutul 19, iar Elliot Daly a refăcut avantajul de trei punct al vizitatorilor în minutul 25.

Jocul s-a rupt practic în minutul 29, când Dave Kearney a alunecat și a ratat recepția, Christian Wade a prins balonul și l-a culcat în terenul de țintă advers. Jackson a transformat eseul și la pauză s-a intrat cu scorul de 16-6 în favoarea oaspeților.

La șapte minute de la reluare, Joe Simpson a marcat cea mai frumoasă încercare a meciului, după o pasă a lui Frank Halai. Ultimul eseu a fost reușit în ultimul minut de Charles Piutau, reușita acestuia având nevoie de arbitraj video.

S-a terminat 33-6 pentru Wasps, care e lider în grupa a cincea, în care cel de-al doilea meci, Toulon – Bath, a fost amânat din cauza atentatelor de vineri, de la Paris.