• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

UPDATE 21:50: Munster este a doua echipă irlandeză calificată în careul de ași al Europei după ce a surclasat cu 41-16 cea mai titrată echipă din Champions Cup, Stade Toulousain.

Pentru irlandezi a fost a patra victorie din 5 întâlniri cu Toulouse în fazele finale ale întrecerii. Munster a marcat 5 eseuri, în timp ce Toulouse, clubul cu cel mai mare buget din Europa, a reușit o singură încercare.
Munster va juca în semifinalele de peste 3 săptămâni împotriva câștigătoarei dintre campioana en-titre a Europei, Saracens, și Glasgow.


Irlandezii de la Leinster s-au calificat in semifinalele Champions Cup, după victoria cu 32-17 în fața liderului campionatului englez, London Wasps.

Fosta triplă campioană a Europei își continuă astfel seria de invincibilitate pe teren propriu în acest sezon.

Leinster a marcat 4 eseuri pe RDS Arena din Dublin prin Nacewa, Vonan, Henshaw și Mc Fadden și va juca semifinala de peste 3 săptămâni în Franța, împotriva câștigătoarei din întâlnirea Clermont - Toulon.

Al doilea sfert de finală pune față în față alte două foste campioane, Munster și Toulouse. Meciul va fi transmis pe Digi Sport 3 astăzi la ora 23:45.