• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Meci extrem de ciudat în Campionatul Naţional de Rugby sub 18 ani. Potrivit ziarului Monitorul de Suceava, disputa dintre CCTV Galaţi şi LPS Suceava s-a terminat cu un scor foarte rar întâlnit în acest sport, 0-0.

Cum s-a ajuns la această situaţie? Ar fi greşit să ne gândim, probabil, că doar lipsa de valoare a stat în spatele acestui rezultat puţin scontat. Se pare că vântul a bătut extrem de puternic, astfel că cele mai multe dintre atacuri erau stopate de "natură", balonul oval plutind în alte direcţii decât cele dorite de jucători. De notat şi faptul că cele două echipe au ratat trei lovituri de pedeapsă.

"A fot un joc modest de ambele părţi, în care mai mult ne-am apărat. S-a simţit lipsa unor jucptori specializaţi pe posturile de mijlocaş la grămadă şi mijlocaş la deschidere, o parte din jucătorii noştri neavând experienţă la acest nivel. Din păcate nu am reuşit să marcăm, dar cele două puncte câştigate sunt importante pentru noi în eforturile de a ocupa un loc ce duce la turneul final", a spus Codrin Prorociuc, unul dintre antrenorii LPF Suceava, pentru sursa citată.

sursa foto: monitorulsv.ro