• Tenis WTA Wuhan (Digi Sport 2, 24 - 30 septembrie)
  • Handbal masculin, Champions League: Dinamo - Kadetten (miercuri, 19:00, Digi Sport 2)

Niciun caz de dopaj nu a fost detectat înaintea şi în timpul Cupei Mondiale de rugby 2015, din cele 468 de eşantioane testate, a anunţat World Rugby, organismul suprem al jocului cu balonul oval.

În timpul competiţiei au fost efectuate 200 de teste, în perioada 18 septembrie-31 octombrie, de către Agenţia britanică antidopaj (UKAD), iar 268 în afara competiţiei, a precizat World Rugby.

Din cele 468 de teste efectuate în rândul celor 20 de echipe angajate, 317 au fost urinare şi 151 sanguine, a adăugat World Rugby.

Cupa Mondială de rugby 2015, la care a participat şi echipa României, a fost prima disputată de la înfiinţarea în 2013 de către World Rugby a paşaportului biologic.

"Chiar dacă nu a existat niciun caz de dopaj detectat înaintea sau în timpul Cupei Mondiale, nu ne putem culca pe lauri. Lupta împotriva dopajului este importantă, de aceea ne-am sporit bugetul şi ne-am angajat să păstrăm eşantioanele pentru eventuale analize viitoare", s-a anunţat într-un comunicat dat publicităţii de către preşedintele World Rugby, Bernard Lapasset.