• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Antrenorul lui Northampton Saints, Jim Mallinder, a fost salvat în ultimul minut de fiul său, Harry, care, la 19 ani și la debutul său în Champions Cup, a marcat eseul victoriei cu Glasgow Warriors. A fost 19-15 pentru vicecampioana Angliei, care rămâne astfel în lupta pentru calificarea în sferturi.

Harry Mallinder a intrat pe teren în minutul 26, înlocuindu-l pe Tom Collins, care a căzut rău după un placaj în aer și a fost scos de pe teren pe targă. Puștiul a reușit eseul cel mai frumos al meciului, după o pasă voleibalată de la George North, în minutul 79, când Warriors erau în avantaj, 15-12.

Finn Russell a marcat 12 dintre punctele scoțienilor, transformând patru lovituri de pedeapsă, Stuart Hogg punând și el trei puncte pe tabelă dintr-o penalitate. Teimana Harrison, în minutul 12, și Christian Day, în minutul 51, au marcat două eseuri pentru Saints.

Englezii au acum 14 puncte și joacă ultimul meci pe terenul galezilor de la Scarlets, ultimii din grupă, singura echipă fără victorie în primele cinci meciuri. Un succes ar aduce calificarea de pe locul al doilea în sferturile competiției. Acolo unde sunt deja calificate trei echipe, câltigătoare virtuale de grupe: Racing, Saracens și Leicester.