• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Rugbiștii englezi Jonny May și Ben Te'o au intrat în vizorul nord-coreenilor, după ce al doilea dintre aceștia a pretins că poate rezolva problemele din țara asiatică. Cei doi jucători au primit o invitație pentru a vizita Coreea de Nord, din partea oamenilor lui Kim Jong-un, dictatorul de la Phenian.

Era o scrisoare pentru mine cu o ștampilă cu ceară pea ea. Scria: privat, confidențial.

Scria: 'Salut, Jonny. Am văzut că tu și Ben Te'o sunteți interesați de țara noastră și ne-ar plăcea să aranjăm o călătorie la ambasada noastră, pentru a vă întâlni cu demnitarii președintelui, iar apoi am putea organiza un tur VIP în Coreea de Nord'.

I-am trimis imaginea lui Ben și i-am spus: 'Ce naiba se întâmplă? Este o farsă?'. Mi-a răspuns: 'Nu, am primit și eu una. Ne urmăresc'.

Asta este înfricoșător. Ne urmăresc ca și cum ar avea o alertă Google, iar atunci când cineva vorbește despre Coreea de Nord, sunt notificați.

Nu am mers la ambasadă. Recunosc că mă îngrijorează. Nici nu am scris înapoi”, a declarat Jonny May, conform The Sun.

Am văzut foarte multe documentare despre Coreea de Nord. Vorbim foarte mult despre asta și i-am trimis și lui câteva link-uri cu documentare care l-ar putea interesa. Am discutat la câteva cafele și despre cum am putea rezolva situația de acolo. Sunt multe lucruri care pot fi făcute. Jonny spune că ar trebui să mergem acolo înainte ca lucrurile să meargă foarte prost. I-am spus că nu sunt sigur, pentru că ar putea fi periculos”, a dezvăluit Ben Te'o, conform The Telegraph, înainte ca cei doi jucători să primească respectiva invitație.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT