• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Saracens va juca împotriva lui Wasps, în prima semifinală a Rugby Champions Cup, după ce a trecut, sâmbătă, de Northampton Saints, scor 29-20, în meciul jucat pe teren propriu în sferturile competiției. Owen Farrell a fost cel mai bun marcator de puncte al partidei, 19, iar scorul eseurilor a fost 2-2.

Northampton a început mai bine disputa și, profitând de eliminarea temporară a lui Will Fraser, a înscris primul eseu în minutul 17, prin Ken Pisi. Două lovituri de pedeapsă transformate de Owen Farrell au păstrat scorul strâns, 6-7, dar la pauză oaspeții aveau avantaj de 4 puncte, 6-10.

La reluare, Saracens au revenit de la cabine cu mai multă atenție la disciplină, au oferit mai puține penaltități adversarilor și treptat au pus stăpânire teritorială pe meci. Farrell și Myler au transformat câte o lovitură de pedeapsă până în minutul 55, păstrând diferența, 9-13, dar Northampton a cedat cu 12 minute înainte de final.

Chris Ashton a marcat atunci primul eseu al liderului din Aviva Premiership și Saracens a trecut a doua oară în avantaj, 19-13, după ce la startul meciului a condus cu 3-0. În minutul 77, Chris Wyles a pus și el balonul în terenul de țintă advers, Farrell a transformat eseul și diferența a devenit insurmontabilă: 29-13.

Eseul marcat de Courtney Lawes în minutele de prelungire a fost unul de consolare. S-a terminat 29-20 și Saracens va juca pe 23 sau 24 aprilie pentru un loc în finala de la Lyon cu Wasps, care a învins-o cu 25-24 pe Exter Chiefs.