• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Trei jucători din lotul selecţionatei Scoţiei, printre care şi căpitanul acesteia, Danny Brough, au fost excluşi de la Cupa Mondială de rugby în 13, după ce au consumat prea mult alcool, informează Reuters.

Danny Brough, alături de colegii săi Johnny Walker şi Sam Brooks au rămas în Noua Zeelandă, "fiind prea beţi ca să poată călători cu avionul" alături de colegii lor din naţionala Scoţiei, care s-au deplasat în Australia pentru ultimul meci din faza grupelor, împotriva reprezentativei Samoa.

"Aceşti jucători nu au respectat standardele de comportament. Ei vor părăsi mai devreme un turneu la care este un privilegiu să participi", a declarat Keith Hogg, preşedintele Ligii scoţiene de rugby în XIII.

Brough, jucătorul echipei Huddersfield Giants, a devenit cel mai selecţionat component al naţionalei Scoţiei, în care a evoluat pentru a 24-a oară, cu ocazia meciului de deschidere de la CM 2017, împotriva naţionalei Tonga.

Scoţia a pierdut primele două meciuri de la această competiţie, însă are în continuare şanse să treacă de faza grupelor.

AGERPRES