• Liga 1: CFR - FCSB (joi, 21:00, Digi Sport 1) şi FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • La Liga: Barcelona - Eibar (marţi, 23:00, Digi Sport 2) şi Real Madrid - Betis (miercuri, 23:00, Digi Sport 2) 

Sâmbătă seara, PSG a cucerit Cupa Ligii Franței, învingând-o în finală pe Lille, 2-1. O zi mai târziu, Zlatan Ibrahimovic a petrecut la Las Vegas, alături de mai mulți coechipieri, dar și de un jucător de rugby de top. Acesta a fost ulterior suspendat de clubul său.

Martin Castrogiovanni, internațional italian în ultimele 14 sezoane, pilierul formației franceze Racing 92, a fost și el la Las Vegas, chiar dacă în aceeași zi echipa sa de club juca semifinala de Rugby Champions Cup cu Leicester Tigers. Parizienii au învins cu 19-16 și s-au calificat în finală, dar Castrogiovanni o va rata.

El a cerut șefilor clubului să fie învoit, pentru ca are probleme în Argentina, țara sa natală, iar aceștia l-au crezut și l-au lăsat să plece. Au fost apoi surprinși să-l descopere în fotografiile publicate pe net alături de Zlatan, la Las Vegas, petrecând.

Așa că au decis să-l suspende și au anunțat că îl vor acționa în instanță, pentru a-i cere daune, urmând să îi rezilieze apoi contractul. Castrogiovanni venise în toamna lui 2015 la Racing, de la Toulon, iar între 2006 și 2013 a jucat chiar la Leicester, adversara de duminică a francezilor.

Finala Rugby Champions Cup, Saracens – Racing, se joacă sâmbătă, 14 mai, de la ora 19:30, și va fi transmisă în direct de Digi Sport.