• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Dinamo - CSM Iaşi (sâmbătă, ora 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Un jucător de rugby din Argentina a fost suspendat 99 de ani, după ce a lovit un adversar, în urmă cu 8 zile. Imaginile video cu incidentul au făcut înconjurul lumii și pedeapsa e cea mai drastică din istoria acestui sport.

Pilierul Cipriano Martinez a fost surprins lovindu-l cu piciorul în plină figură, neprovocat, pe Juan Massi, care încerca să se ridice de la sol după un moment de fixare. Incidentul s-a petrecut în partida dintre Pucara și San Albano, din Torneo de la URBA.

Martinez a fost eliminat imediat după incident iar clubul său a anunțat că va lua măsuri drastice împotriva sa. Oficial, Federația Argentiniană nu a decis sancțiunea, dar, conform regulamentului disciplinar al URBA, o astfel de acțiune se pedepsește cu suspendare de la 4 ani la excluderea pe viață din rugby. Presa argentiniană a scris însă luni că Pucara a decis să-l suspende 99 de ani pe jucător, excluzându-l din lot.