• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Gestul lui Sonny Bill Williams de la sfârșitul finalei Cupei Mondiale de rugby a făcut rapid înconjurul lumii. Jucătorul neozeelandez i-a dăruit medalia sa de campion unui copil intrat pe teren să se bucure alături de favoriți și care a fost placat de un steward chiar în fața sportivului de 30 de ani.

VIDEO CU GESTUL LUI BILL WILLIAMS 

World Rugby, forul conducător al sportului cu balonul oval la nivel global, a reacționat imediat și jucătorul care în timpul liber practică boxul a primit încă o medalie de campion. Totul s-a petrecut în cadrul galei în care Dan Carter a fost desemnat cel mai bun rugbist al anului.

"World Rugby și-ar dori ca fiecare dintre campioni să plece acasă cu o medalie așa că au mai găsit una" a fost mesajul celui care a prezentat gala. Sonny Bill Williams a urcat pe scenă în aplauzele publicului pentru a primi medalia.

VIDEO CU MOMENTUL PRIMIRII MEDALIEI

Sportivul de 30 de ani apoi a postat pe Twitter o poză cu noua lui medalie și mesajul: "Mulțumesc World Rugby pentru cadoul pe care l-am primit în această seară"