• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

La doar o săptămână de la surpriza de proporții furnizată de naționala Italiei, care a câștigat în premieră în fața Africii de Sud, Squadra  Azzurra a suferit și ea o înfrângere dureroasă, în fața reprezentativei din Tonga, care s-a impus cu 19-17 în ultimul său test din turneul european.

A fost primul succes al statului din Pacificul de sud într-un meci cu Squadra Azzurra în ultimii 17 ani. Italienii au marcat două eseuri prin Citadinni și Allan, Tonga a culcat o singură dată în butul advers prin căpitanul Piutau, dar transformerul Takulua a fost in zi de grație și a reușit lovitura câștigătoare chiar la ultima fază a meciului care a fost marcat de 3 schimbări de situație.

VEZI AICI PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT

Italia termină seria de meciuri test găzduite cu victoria contra Africii de Sud, dar și cu două înfrângeri în fața Noii Zeelande și a statului Tonga.