• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Rugbiștii români au încheiat sezonul la patru ace. Federația Română a premiat cei mai buni jucători în cadrul unei gale de cinci stele.

Rugby-ul românesc a excelat în 2015, iar Federația a organizat o gală cu premii de final de sezon. Stelistul Viorel Lucaci a fost desemnat cel mai bun jucător, în timp ce dinamovistul Tudorel Bratu a primit premiul pentru cel mai bun tânăr jucător din Superligă.

„Sunt foarte fericit și vreau să mulțumesc celor care m-au votat. Promit ca pe viitor să fiu mai serios și nu am să-i dezamăgesc”, a declarat laureatul Viorel Lucaci.

”Mă așteptam, pentru că a fost cel mai bun an din viața mea. Un an foarte important, cu un debut la Cupa Mondială. Munca și sacrificiile mi-au adus acest premiu”, a spus și dinamovistul Tudorel Bratu.

”E o sărbătoare, pentru că participă trecutul, prezentul și viitorul. Pentru că a fost un an al Cupei Mondiale și merită să premiem excelența. Pentru oamenii care au muncit, pentru parteneri. Merităm să fim mai buni și să atacăm cu energie un sezon mai bun”, a delcarat președintele FR de Rugby, Haralambie Dumitraș.

În cadrul aceleiaşi gale, Mihai Macovei a fost desemnat cel mai bun jucător din străinătate. Valentin Calafeteanu a primit premiul pentru cel mai bun marcator al Superligii, iar cel mai bun arbitru român a fost Vlad Iordăchescu.