• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Rivalitatea dintre Steaua şi Dinamo nu este intensă doar când vine vorba despre la fotbal. O confirmă faptul că 20 de persoane au fost reţinute, în urma unor incidente produse la duelul direct din Cupa României la rugby.

Ca urmare a conflictului dintre fanii celor două echipe, un suporter a fost rănit, însă acesta se află în afara oricărui pericol.

"În jurul orei 14.00, un grup de aproximativ 100 de suporteri dinamovişti a intrat în conflict cu suporterii stelişti prezenţi deja la stadion. Conflictul a început în faţa stadionului şi a continuat în parcarea de vizavi.

Un suporter a fost rănit şi a fost chemată o ambulanţă la faţa locului pentru a-i acorda îngrijiri medicale. Jandarmii au intervenit punctual pentru a opri conflictul şi pentru a despărţi cele două grupuri de suporteri violenţi.

Au fost folosite mijloacele din dotare, inclusiv substanţele iritant lacrimogene. 20 de persoane au fost conduse la secţia 25 de poliţie pentru identificare şi măsuri", a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Georgian Enache, pentru News.ro.

Pe stadionul din Complexul Ghencea, Steaua s-a impus în faţa marii rivale cu scorul de 36-20.