• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Campioana mondială la rugby, Noua Zeelandă, a câştigat la scor, 68-10, meciul test disputat pe Stadio Olimpico din Roma în faţa Italiei.

All Blacks s-au revanşat astfel în faţa fanilor, după înfrângerea suferită acum o saptamana în partida contra Irlandei.

Campionii mondiali au marcat nu mai puţin de 10 eseuri şi au primit doar unul, dominând squadrra azurra la toate capitolele.

A fost a 13-a victorie din tot atâtea posibile în faţa italienilor, deţinatorii actuali ai "Lingurii de lemn" în Turneul celor 6 Naţiuni.

Printre marcatori s-a aflat şi Rieko Ioane, care la 19 ani este unul din cei mai tineri debutanţi pentru numărul 1 mondial.

All Blacks mai dispută încă două teste în Europa, cu Irlanda, la Dublin, şi cu Franţa, la Paris. Italia mai are şi ea încă două partide în această toamnă, cu Africa de Sud şi cu Tonga, ambele transmise de Digi Sport.