• EUROPEAN QUALIFIERS (CM) - Cele mai tari meciuri din preliminariile europene ale Cupei Mondiale din 2018 se joacă ÎN DIRECT la Digi Sport (24-26 martie)
  • FORMULA 1: Marele Premiu al Australiei Melbourne (cursa e duminică, 26 martie, la ora 08:00, în direct pe Digi Sport 1)

Seară cu două trofee pentru rugby-ul românesc. Florin Vlaicu a stabilit recordul de selecţii, iar "Stejarii" au câştigat Pershing Cup.

Florin Vlaicu a devenit cel mai selecţionat rugbist din naţională. A ajuns la 94 de apariţii pentru "Stejari", cu una mai mult decât antrenorul său de la Steaua, Cristian Petre.

"Înseamnă foarte mult, nu mă aşteptam, dar am muncit foarte mult. Sper să fiu sănătos şi să trec de borna 100, dacă sunt sănătos sigur o să trec", a declarat Vlaicu.

"Ar fi bine să stabilească un record de 120 la Cupa Mondială din 2019, din Japonia. Probabil o să ajungă la acest număr de meciuri", a spus preşedintele FR de Rugby, Haralambie Dumitraş.

Cu un trofeu s-a ales şi naţionala de rugby. Elevii lui Lynn Howells au învins Statele Unite ale Americii, scor 23-10, în duelul amical pentru Pershing Cup.

Pershing Cup se dispută de trei ani între România şi SUA, în amintirea "Jocurile InterAliate" din 1919.